Aanmeldingsformulier Terugkomdagen

Leuk dat je je gaat aanmelden voor één van de Terugkomdagen van De Theraplay Academie.
Vul je gegevens in (graag alle velden invullen) en vervolgens kun je een keuze maken uit één of meerdere terugkomdagen die tot aan de zomer van 2020 gegeven worden. Daarbij geef je aan of je een casus wilt inbrengen voor supervisie of als toehoorder wilt komen. Binnen het Foundational Level geef je je 1 keer op als toehoorder en 2 keer als inbrenger. Binnen het Intermediate geef je je 2 keer op als inbrenger. Ben je Theraplay Coach en kom je voor je herregistratie, dan kom je als toehoorder (tenzij je graag iets wilt inbrengen, dan krijg je een aanvullende rekening). 

Zoals je ziet is het bij sommige terugkomdagen al niet meer mogelijk om in te schrijven als inbrenger. Soms kun nog wel als toehoorder inschrijven, ook kun je bij opmerkingen aangeven als je je wilt inschrijven als reserve inbrenger. Mocht er iemand afvallen, dan zullen we je daarover benaderen. 

Nadat je onderstaande gegevens hebt ingevuld  en je keuze hebt gemaakt voor een datum, krijg je een email, waarmee je je aanmelding moet bevestigen. 

Als we je aanmelding hebben ontvangen, krijg je daarna nog een bevestiging van je inschrijving. 
Helaas komt het soms voor dat de mail in je spambox terechtkomt of bij ons niet goed doorkomt. 
Mocht je dus geen email ter bevestiging van je aanmelding ontvangen, dan is er ergens iets niet goed gegaan. 
Zou je dan rechtstreeks contact op willen nemen?  Dat kan via info@theraplay.nl. 

Alvast bedankt, namens het team van De Theraplay Academie, 

Bettie Sleeuw
tel: 06-53277611
 
* indicates required
emailadres voor bevestiging van inschrijving en inhoudelijke informatie
geef hier aan of je een casus wilt inbrengen

De Theraplay Academie gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten via de Nieuwsbrief. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp