Inschrijfformulier
Level 2 Theraplay & MIM Training in de Algarve, 3-4-5 oktober 2019
 

Dit is het inschrijfformulier van De Theraplay Academie, voor de Level 2 training van 3-4-5 Oktober 2019  die gehouden zal worden in Vale Judeu, de Algarve in Portugal  (locatie De Theraplay Academie)

De Level 2 training in de Algarve moet je zien als een cadeau aan jezelf. Je verdiept je kennis over Theraplay en tegelijk wordt er erg goed voor jou gezorgd. Vanaf je aankomst op de luchthaven van Faro tot aan je vertrek is alles geregeld en hoef jij alleen maar te genieten en alle informatie in je op te nemen. 
De kosten voor deelname aan deze training zijn €1175,- als je je kamer wilt delen met een andere deelnemer. Wil je een kamer voor jou alleen, dan betaal je € 32,50 per nacht extra. De prijs is inclusief training, alle vervoer en alle maaltijden incl. drank. 


Na het invullen van dit formulier ontvang je een email waarin gevraagd wordt de inschrijving te bevestigen. Pas als je dat gedaan hebt, is de inschrijving compleet en krijg je binnen enkele dagen een persoonlijke bevestiging. Als je geen mail ontvangt, wil je dan contact opnemen via info@theraplay.nl? 

Deelname is mogelijk als je de Level 1 Theraplay & MIM training heb gevolgd en al enige ervaring hebt in het gebruik van de MIM en Theraplay methode.  Bij voorkeur heb je daarover ook al supervisie gehad en/of ben je ingeschreven bij de opleiding tot Theraplay Coach of Practitioner

De training gaat definitief door bij 6 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.  Je wordt op de hoogte gehouden over het aantal deelnemers, we adviseren je te wachten met boeken van je vlucht tot je zeker weet dat de training doorgaat. 

Je kunt een partner meenemen en/of extra nachten blijven. Als je die opties aankruist zullen we hierover contact met je opnemen na de inschrijving, om de details door te nemen.
 
* indicates required
emailadres voor bevestiging van inschrijving en inhoudelijke informatie
Graag het nummer waarop je bereikbaar bent als je in Portugal bent
geef aan t.a.v. wie de rekening verstuurd kan worden
geef aan wat er als extra op de rekening moet staan
vegetarisch, allergisch, ect?

De Theraplay Academie gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten via de Nieuwsbrief. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp